Vrijdag 31 juli in Op vrijdag: Britt Dekker en Frank Evenblij

Vrijdag 31 juli in Op vrijdag: Britt Dekker en Frank Evenblij
Te gast bij Renze Klamer

Kijktip :

Hoewel de nieuwe talkshow Op vrijdag geen beste kijkcijfers scoort, blijft presentator Renze Klamer het onvermoeibaar proberen met leuke en gevarieerde gasten. Ook in de uitzending van vrijdag 31 juli zien we weer twee opvallende gasten, die op het oog niet bij elkaar passen: Britt Dekker en Frank Evenblij.

Op vrijdag gemist? Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering terugkijken op Gids.tv.

Amerikaanse inspiratie
Met de talkshow Op vrijdag lijkt Klamer te zijn geïnspireerd door de traditionele Amerikaanse talkshow, waar één of twee bekende mensen te gast zijn voor een gesprek dat doorgaans niet over de actualiteit gaat. In plaats daarvan praten ze over hilarische ervaringen uit het verleden, de programma's die ze hebben gemaakt en andere persoonlijke verhalen.

Tekst gaat door onder video's.

Spelletje
Ook is er, net als in de talkshows van bijvoorbeeld James Corden en Jimmy Fallon, altijd ruimte voor een spelletje. Verder vertellen gasten over hun guilty pleasures of laten ze hun verborgen talent zien. Een vast element van de show is "Kantoortje van Noortje", waarin Klamers sidekick Noortje Veldhuizen wat ze over de gasten heeft ontdekt na een duik in het leven van de BN'ers. Deze week zijn dat dus Britt Dekker en Frank Evenblij.

Op vrijdag is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Op vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV