Nieuw op Amazon Prime Video in augustus 2020

Nieuw op Amazon Prime Video in augustus 2020
Met onder meer Queen & Slim

Nieuws :

De zomer is in volle gang. Omdat veel Nederlanders dit jaar niet in de verre landen op vakantie gaan en soms zelfs thuis blijven, zal Prime Video populair blijven. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in augustus 2020.

1. True Story Avec, S1 (3 augustus)


Beroemde youtubers ontmoeten beroemdheden met als doel echte ongelooflijke anekdotes te delen. De YouTubers brengen deze waargebeurde verhalen in scène. Lees hier waar je True Story Avec kunt kijken.

2. Boyz in the Wood (7 augustus)


Boyz in the Wood is een wild satirisch coming-of-age-avontuur in de Schotse Hooglanden, is een anarchistische cocktail van generatiespolitiek, hiphopminnende boeren en hallucinogene konijnenpoepjes. Lees hier waar je Boyz in the Wood kunt kijken.

3. Queen & Slim (10 augustus)


Queen en Slim gaan met elkaar op een date. Onderweg in de auto worden ze voor een kleine verkeersovertreding door een agent aangehouden. De situatie eindigt in grote mineur waarna Queen en Slim moeten vluchten. Lees hier waar je Queen & Slim kunt kijken.

4. World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji (14 augustus)


Een ultieme expeditie race in Fiji zien, waarin 66 teams uit 30 landen 11 dagen lang non-stop, 24 uur per dag, over honderden kilometers van ruig terrein, bergen, jungles en oceanen, tegen elkaar strijden. Bekijk hier waar je World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji kunt kijken.

5. Fear the Walking Dead, S5 (15 augustus)


We volgen Travis Manawa, die met zijn familie ontdekt dat er iets verschrikkelijks aan de hand is. Langzaam maar zeker zien ze hoe mensen in hun omgeving veranderen in bloeddorstige monsters, nadat ze zijn overleden. Lees hier waar je Fear the Walking Dead kunt kijken.

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Videoland, Disney+, NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en in de bioscoop.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Amazon Prime Video in augustus 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier