Primeur: Formule 1 GP van Eifel (Nürburgring) live te zien op YouTube

Primeur: Formule 1 GP van Eifel (Nürburgring) live te zien op YouTube
Race staat 11 oktober op het programma

Nieuws :

Een primeur voor YouTube: op 11 oktober 2020 zal de videowebsite voor het eerst een Formule 1 Grand Prix live uitzenden. Dat betekent dat de race ook LIVE via Gids.tv te zien is. Het gaat om de Grosser Preis der Eifel, die verreden wordt op de Nürburgring - één van de meest iconische circuits uit de Formule 1-geschiedenis.

Je kunt de Formule 1 GP van Eifel in het weekend van 9, 10 en 11 oktober LIVE volgen op Gids.tv.

Gratis live stream
De komst van de Formule 1 naar YouTube betekent goed nieuws voor Nederlandse racefans. Waar de F1 nu alleen nog te zien is via betaalkanaal Ziggo Sport of RTL Duitsland, krijgt men op 11 oktober ook de mogelijkheid om de race gratis én legaal te streamen via internet. Een unieke kans, die wellicht smaakt naar meer - als de stream een succes blijkt, zal het in de toekomst wellicht vaker gebeuren.

Bekijk hier de aangepaste Formule 1-kalender van 2020.

Zeven landen
De race op de Nürburgring (die voor het eerst sinds 2013 weer op de kalender staat) zal in totaal in zeven Europese landen gratis te zien zijn op het officiële YouTube-kanaal van de Formule 1 - waaronder dus Nederland. Ook de vrije trainingen en de kwalificatie, die op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober worden verreden, zijn in zijn geheel te volgen op YouTube.

De Formule 1 GP van Eifel is op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober live te zien via Gids.tv. Hou Gids.tv in de gaten voor het precieze tijdschema van de GP van Eifel.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Primeur: Formule 1 GP van Eifel (Nürburgring) live te zien op YouTube of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier