Nieuwe misdaadserie Instinct begint zaterdag 1 augustus op Net5

Nieuwe misdaadserie Instinct begint zaterdag 1 augustus op Net5
Dokter laat rustig leven achter zich

Kijktip :

Vanaf zaterdag 1 augustus is de Amerikaanse misdaadserie Instinct wekelijks te zien op Net5. In deze spannende serie volgen we dokter Dylan Reinhardt (gespeeld door Alan Cumming), die langzaam maar zeker zijn rustige leventje vaarwel zegt.

Jacht
Dokter Dylan Reinhardt lijkt een rustig bestaan te leiden. Hij is een talentvolle schrijver en professor aan de universiteit, maar er kleeft ook een ander verleden aan hem: Reinhardt is voormalig CIA-agent. Langzaam wordt hij dit oude leven weer ingezogen nadat NYPD-agent Lizzie Needham (Bojana Novakovic) een beroep op hem doet. Ze vraagt hem mee op jacht te gaan naar een seriemoordenaar.

Tekst gaat door onder video's.

Inspiratie
Lizzie vraagt dokter Reinhardt niet voor niets voor deze zaak, want de seriemoordenaar heeft zijn eerste boek als inspiratiebron gebruikt. Reinhardt grijpt de zaak met beide handen aan, maar in eerste instantie ontstaat er onenigheid tussen hem en Lizzie over de juiste aanpak. Al snel realiseren ze zich dat ze allebei op hun eigen instinct moeten vertrouwen, willen ze een ideaal team vormen.

De dertiendelige Amerikaanse serie Instinct is vanaf zaterdag 1 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de afleveringen van Instinct terugkijken op Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie Instinct begint zaterdag 1 augustus op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier