Zaterdag 1 augustus in TV-Toppers: Catherine Keyl en Özcan Akyol

Zaterdag 1 augustus in TV-Toppers: Catherine Keyl en Özcan Akyol
Terugblik op favoriete tv-fragmenten

Kijktip :

Anita Witzier scoort de laatste weken uitstekend met haar programma TV-Toppers, dat deze zomer een comeback maakt op televisie na dertien jaar afwezigheid. In elke uitzending ontvangt ze twee tv-makers, min of meer uit dezelfde hoek maar van verschillende generaties. Op zaterdag 1 augustus zijn dat Catherine Keyl en Özcan Akyol.

TV-Toppers met Catherine Keyl en Özcan Akyol gemist? Je kunt de hele aflevering terugkijken op Gids.tv.

Liefde voor het vak
Hoewel de één (Keyl) haar sporen al lang heeft verdiend in de televisiewereld en de ander (Akyol) relatief gezien nog aan het begin van zijn carrière staat, is er één element dat hen verbindt: de liefde voor het vak. Samen met presentatrice Witzier bespreken ze waar ze als kind naar keken en door wie ze in hun jeugdjaren werden geïnspireerd.

Mening
Keyl en Akyol zijn allebei uitgesproken televisiemakers die hun mening niet onder stoelen of banken steken. Pas op volwassen leeftijd keek Keyl voor het eerst televisie, maar het duurde niet lang voor ze de smaak te pakken kreeg. En hoewel Akyol zichzelf in de eerste plaats nog ziet als schrijver, begint zijn televisie-cv al aardig te groeien. Hij was te zien in programma's als De neven van Eus, Sterren op het doek en De geknipte gast.

TV-Toppers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van TV-Toppers terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 1 augustus in TV-Toppers: Catherine Keyl en Özcan Akyol of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier