Wielerwedstrijd Strade Bianche 2020 live op tv

Wielerwedstrijd Strade Bianche 2020 live op tv
Bijna vijf maanden later

Sport :

Op zaterdag 1 augustus is de Italiaanse wielerwedstrijd Strade Bianche. België Eén en Eurosport doen vanaf 16.50 uur live verslag. Online kun je kijken via de Eurosport Player.

Bekijk hier op welk kanaal België Eén of op welk kanaal Eurosport 1 te zien is bij jouw tv-aanbieder.

Maanden later
De koers vol onverharde stroken is er bijna vijf maanden na de oorspronkelijke datum (7 maart) alsnog. De komende maanden volgen de klassiekers en grote rondes elkaar in hoog tempo achter elkaar op in een uitgesteld wielerseizoen.

Favorieten
Julian Alaphilippe is na zijn winst in 2019 opnieuw de topfavoriet voor de wedstrijd die start en finisht in Siena. De Strade Bianche is een koers vol pittige heuvels en grind- en zandwegen. Daar kunnen ook de Nederlander Mathieu van der Poel, de Belg Wout van Aert en de Deen Jakob Fuglsang goed mee omgaan.

De Strade Bianche is zaterdag 1 augustus vanaf 16.50 uur live te zien op België Eén en Eurosport 1 en online via de livestream in de Eurosport Player.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wielerwedstrijd Strade Bianche 2020 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier