Special Pride Amsterdam 2020 zaterdag 1 augustus te zien op NPO 3

Special Pride Amsterdam 2020 zaterdag 1 augustus te zien op NPO 3
Met Ellie Lust en Rik van de Westelaken

Kijktip :

Door de uitbraak van het coronavirus zijn tal van evenementen deze zomer afgelast. Ook Pride Amsterdam kan dit jaar niet doorgaan, maar op NPO 3 is toch de special Pride Amsterdam 2020 te zien. Deze speciale uitzending wordt gepresenteerd door Ellie Lust en Rik van de Westelaken.

Special Pride Amsterdam 2020 gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken op Gids.tv.

Terugblik
Want hoewel de Pride (die voorheen bekendstond als de Gay Pride) dit jaar niet in fysieke vorm door kan gaan, is het wél mogelijk om terug te blikken op eerdere edities. Het biedt een mooie gelegenheid voor Lust en Van de Westelaken om de meest bijzondere Pride-boten door de jaren heen weer voor het voetlicht te plaatsen.

Tekst gaat door onder video's.

Nikkie de Jager
Ook komen er mensen aan het woord die zelf ooit op een boot hebben gestaan: van artiesten tot politici en van politieagenten tot sporters. Ze geven antwoord op de vraag wat de Pride voor hen betekent. Verder krijgt Lust voor de gelegenheid een speciale tutorial van Nikkie de Jager en wordt Van de Westelaken getransformeerd door dragqueen Lady Galore.

De special Pride Amsterdam 2020 is op zaterdag 1 augustus om 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de special Pride Amsterdam 2020 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Special Pride Amsterdam 2020 zaterdag 1 augustus te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier