Nazmiye Oral te gast in derde aflevering Zomergasten op zondag 2 augustus

Nazmiye Oral te gast in derde aflevering Zomergasten op zondag 2 augustus
Actrice, schrijfster en theatermaker

Kijktip :

Op zondag 2 augustus is het tijd voor de derde aflevering van interviewprogamma Zomergasten, dat de hele avond in beslag neemt. Dit keer is actrice, schrijfster en theatermaker Nazmiye Oral te gast voor een langdurig gesprek met Janine Abbring, aan de hand van haar favoriete fragmenten.

Zomergasten met Nazmiye Oral gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken op Gids.tv.

Ideale tv-avond
Aan Oral de taak om haar favoriete tv-avond samen te stellen uit tal van beeldfragmenten die een speciale betekenis voor haar hebben. Aan de hand van deze fragmenten praat ze met presentatrice Abbring over haar leven. Een deel van het gesprek zal gaan over "anders zijn", iets waar Oral al haar hele leven mee te maken krijgt als Nederlandse vrouw van Turkse afkomst.

Tekst gaat door onder video's.

Familie
In Oral worden twee uitersten met elkaar verbonden: de losse Nederlandse cultuur en haar strenge en traditionele Turkse afkomst. Ze wil laten zien hoe je op zoek kunt gaan naar verbinding met mensen die anders denken dan jij. Oral wil graag dat de avond gaat over hoe je van "de ander" zelfs familie kunt maken; hierbij wordt ook humor niet geschuwd.

Lees hier meer informatie over de uitzending van Zomergasten met Nazmiye Oral.

Zomergasten is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nazmiye Oral te gast in derde aflevering Zomergasten op zondag 2 augustus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier