Nieuw seizoen van satirisch programma Promenade begint zondag op NPO 3

Nieuw seizoen van satirisch programma Promenade begint zondag op NPO 3
Culthit is terug

Kijktip :

Vanaf zondag 2 augustus is de culthit Promenade, waarvan de laatste aflevering door een kijkcijferstunt van Diederik Ebbinge plotseling 730.000 kijkers trok, terug met een nieuw seizoen. Opnieuw wordt met sardonisch genoegen het Nederlandse mediawereldje op de hak genomen door Ebbinge en zijn vaste gasten.

Promenade gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken op Gids.tv.

RTL Boulevard
Elke week zien we dezelfde gezichten in Promenade: Diederik Ebbinge is de gespreksleider en de 'deskundigen' Eva Crutzen, Ton Kas en Henry van Loon geven hun mening over van alles en nog wat. Hiermee neemt Promenade andere programma's, en dan met name RTL Boulevard en Shownieuws, flink op de hak.

Tekst gaat door onder video's.

Meningen en weetjes
De inhoud van het programma wordt wel duidelijk uit de omschrijving die ze het zelf meegeven: "Een informatieve en zonnige oase van meningen, weetjes en analyses, waarin ook zaken als ziekte, slavernij en de uit-agenda niet zullen ontbreken." Met andere woorden: geen onderwerp is taboe voor deze alwetende experts.

Het nieuwe seizoen van Promenade is vanaf zondag 2 augustus wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen van satirisch programma Promenade begint zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV