Realityprogramma Wij Emigreren vanaf maandag 3 augustus weer te zien op SBS6

Realityprogramma Wij Emigreren vanaf maandag 3 augustus weer te zien op SBS6
Ik Vertrek, maar dan anders

Kijktip :

Vanaf maandag 3 augustus kun je op SBS6 opnieuw genieten van het realityprogramma Wij Emigreren. Hierin wordt elke aflevering een andere familie gevolgd die naar het buitenland verhuist, om daar - op hun droombestemming - aan een nieuw avontuur te beginnen. Een beetje zoals Ik Vertrek, maar dan anders.

Wij Emigreren gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken op Gids.tv.

Afscheid
We volgen de gezinnen in Wij Emigreren vanaf de voorbereidingen in Nederland. Het afscheid van hun familie en vrienden wordt door de camera's vastgelegd, evenals de eerste stappen op de plek van bestemming. In de eerste aflevering maken we kennis met Rens en Rachel, die hun woning in Nederland verkopen om naar het Italiaanse Loro Piceno te emigreren.

Tekst gaat door onder video's.

Boerencamping
Daar wil het stel een camping agriturismo beginnen - een boerencamping waar de eigenaren agrarische activiteiten koppelen aan onder meer het aanbieden van overnachtingen aan toeristen. Rens en Rachel zijn echter niet met z'n tweeën: ze nemen ook hun zonen Joep (11) en Siem (9) mee naar Italië. Samen wagen ze zich aan een enorme uitdaging, want de camping moet helemaal opgebouwd worden.

Het realityprogramma Wij Emigreren is vanaf maandag 3 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Wij Emigreren terugkijken op Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Realityprogramma Wij Emigreren vanaf maandag 3 augustus weer te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier