Breaking: Veronica Inside gaat gewoon door vanaf 11 september

Breaking: Veronica Inside gaat gewoon door vanaf 11 september
Genee, Derksen en Van der Gijp schuiven alledrie weer aan

Nieuws :

Veronica Inside gaat na de zomer gewoon weer van start. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan vanaf 11 september weer uitzendingen van Veronica Inside maken.

De gesprekken die de heren met elkaar en met John de Mol hebben gevoerd naar aanleiding van de aan racisme gewijde uitzending van 22 juni, vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan zitten.

Champions League
Genee, Derksen en Van der Gijp zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League, die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn.

John de Mol laat in een persbericht weten: "Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn. Dat heb ik met name Johan (Derksen) ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend."

Fans
De Mol vervolgt: "Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn."

Het nieuwe seizoen van Veronica Inside begint op vrijdag 11 september en is te zien op Veronica. Of de heren ook op de maandagen aan tafel zitten, is nog niet duidelijk.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Breaking: Veronica Inside gaat gewoon door vanaf 11 september of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier