Fascinerende docu The World's Smallest Woman maandag te zien op TLC

Fascinerende docu The World's Smallest Woman maandag te zien op TLC
Jyoti Amge is amper 60 centimeter

Kijktip :

Op maandag 3 augustus is er, in navolging van een hele rits bizarre programma's, ook een opmerkelijke documentaire te zien op TLC. In The World's Smallest Woman volgen we de 26-jarige Jyoti Amge uit India, die met een lengte van amper zestig centimeter de allerkleinste vrouw ter wereld is.

Zes kilogram
Niet alleen is Jyoti amper zestig centimeter groot, ze weegt ook nog geen zes kilogram. Ze mag dan klein van stuk zijn, haar persoonlijkheid stijgt tot grote hoogtes: Jyoti is altijd vrolijk, energiek en vol ambities. Ze wil graag een serieuze acteercarrière beginnen en dat is één van de redenen dat ze tijdelijk op gezoek is in de Verenigde Staten.

Op stap
Jyoti wil echter ook genieten van de Amerikaanse cultuur, zoals bowlen, pizza eten en op stap gaan zonder haar ouders - iets dat bij haar thuis niet is toegestaan. De belangrijkste oorzaak voor haar bezoek aan Amerika is echter de zoektocht naar een dokter die haar kan helpen met de gezondheidsproblemen waarmee ze kampt als gevolg van haar lengte. Kan een arts Jyoti helpen?

De documentaire The World's Smallest Woman is op maandag 3 augustus om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te zien is bij jouw tv-aanbieder.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fascinerende docu The World's Smallest Woman maandag te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier