Nieuw seizoen Denkend aan Holland begint maandag 3 augustus op NPO 1

Nieuw seizoen Denkend aan Holland begint maandag 3 augustus op NPO 1
André en Janny op verkenningstocht

Kijktip :

Vanaf maandag 3 augustus is het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland te zien op NPO 1. Vorig jaar bleek dit programma een waar kijkcijferkanon te zijn (de zoveelste hit van Omroep MAX), ondanks het simpele format: André van Duin en Janny van der Heijden verkennen Nederland vanaf het water.

Denkend aan Holland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken via Gids.tv.

Heel Holland Bakt
Van Duin en Van der Heijden leerden elkaar kennen op de set van Heel Holland Bakt, waar ze respectievelijk als presentator en jurylid fungeren. De chemie bleek zó goed te zijn, dat ze in een eigen programma mochten opdraven. Net als vorig jaar zal het tweetal met een bootje door Nederland trekken. In de eerste aflevering maken ze een tocht over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen, waar ze langs indrukwekkende buitenplaatsen varen: prachtige huizen met enorme tuinen en veel land.

Bijzonder servies
Deze grote huizen lieten de welgestelde Amsterdammers vanaf de zeventiende eeuw bouwen langs de Vecht, om in de zomer de stank, de pest en de drukte van de hoofdstad te ontvluchten. Niet alleen hadden ze geweldige huizen op fantastische plekken, ze maakten ook gebruik van heel bijzonder servies. André en Janny gaan geheel in stijl lunchen en ontbijten en ze sluiten hun tocht af als gast van de Polo Club. Er is natuurlijk ook weer aandacht voor de prachtige natuur van Nederland.

Het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland is vanaf maandag 3 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Denkend aan Holland begint maandag 3 augustus op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen