Herhalingen Uitstel van Executie beginnen dinsdag op RTL 4

Herhalingen Uitstel van Executie beginnen dinsdag op RTL 4
Martijn Krabbé helpt wanhopige huizenbezitters

Kijktip :

RTL 4 staat deze zomer toch voornamelijk in het teken van herhalingen van populaire en minder populaire programma's. Ook Uitstel van Executie moet dat lot treffen. De afleveringen zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien. Martijn Krabbé en zijn team zetten alles op alles om wanhopige huizenbezitters weer licht in de donkere tunnel te bieden.

Hulp
In Uitstel van Executie schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.
Een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach worden ingezet om de wanhopige huizenbezitter te behoeden voor de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade.

Samenwonen
In deze aflevering het verhaal van Perry en Ingrid. Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop.

Uitstel van Executie is vanaf dinsdag 4 augustus opnieuw te zien, vanaf 20.30 uur op RTL 4. Je kunt dan alle uitzendingen van Uitstel van Executie terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Herhalingen Uitstel van Executie beginnen dinsdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen