Dinsdag 4 augustus bij Waar is de Mol?: Jandino Asporaat

Dinsdag 4 augustus bij Waar is de Mol?: Jandino Asporaat
Met beste vriend en Johnny naar Zuid-Afrika

Kijktip :

In de Waar is De Mol?-aflevering van 4 augustus reist Johnny de Mol met comedian Jandino Asporaat en zijn beste vriend Marcel Rocha naar Zuid-Afrika. De aflevering met Jandino Asporaat is dinsdag 4 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6.

Openhartig
Johnny de Mol overdondert en verrast zijjn gasten met de mooiste en meest bijzondere plekjes. Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken, heel veel humor en ontroerende momenten. De mannen zijn geïnteresseerd in de rijke cultuur en historie van Zuid-Afrika en willen met eigen ogen zien hoe mensen omgaan met de grote contrasten. Ze verkennen de wijk Soweto op de fiets.

Pijnlijke jaren
Voor Jandino zijn de townships ook een ontmoeting met zijn eigen jeugd. Hij vertelt openhartig over hoe hij die pijnlijke jaren als kind heeft beleefd. Bij een bezoekje aan een lokale school buiten Johannesburg gaan de vrienden terug naar de schoolbanken, waar het gezelschap al snel de boel op stelten zet.

Waar is de Mol? met Jandino Asporaat is dinsdag 4 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Waar is de Mol? terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 4 augustus bij Waar is de Mol?: Jandino Asporaat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier