Nieuw seizoen Ik durf het bijna niet te vragen start dinsdag op NPO 3

Nieuw seizoen Ik durf het bijna niet te vragen start dinsdag op NPO 3
Antwoorden op indringende vragen...

Kijktip :

Dinsdagavond 4 augustus start een nieuw seizoen van het programma Ik durf het bijna niet te vragen, waarin onbegrepen Nederlanders antwoord geven op de meest indringende en soms choquerende vragen van kijkers. Het nieuw seizoen zal elke dinsdag om 22.10 uur te zien zijn op NPO 3.

Vooroordelen
De onbegrepen Nederlanders rekenen in dit programma af met de vooroordelen die mensen over hen hebben. Mensen met lichaamsmodificaties geven antwoord op vragen van kijkers die je normaal niet durft te stellen.

Eerste aflevering
Vanavond komen mensen met een extreem uiterlijk voorbij. Mensen met tatoeages, piercings, een gespleten tong of onderhuidse implantaten. Dat leidt tot vragen als: kick je op aandacht? Is het een verslaving? Versiering of verminking?

Ik durf het bijna niet te vragen is vanaf dinsdag 4 augustus iedere dinsdag om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan iedere aflevering van Ik durf het bijna niet te vragen terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Ik durf het bijna niet te vragen start dinsdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen