Vanavond op tv: Pride Amsterdam 2020, docu Prince, Son and Heir: Charles at 70 en meer

Vanavond op tv: Pride Amsterdam 2020, docu Prince, Son and Heir: Charles at 70 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 1 augustus

Kijktip :

Vanavond zijn er twee bijzondere documentaires te zien: Prince, Son and Heir: Charles at 70 en De vele gezichten van Jack Nicholson. Ook de Special in het kader Gay Pride 2020 is een aanrader. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 1 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Prince, Son and Heir: Charles at 70

NPO 2
19:40 uur

Het royaltyprogramma Blauw Bloed zendt vanavond de documentaire uit die vorig jaar ter ere van de zeventigste verjaardag van prins Charles werd gemaakt. Filmmaker John Bridcut had twaalf maanden exclusieve toegang tot de prins, zowel op het werk als achter de schermen, in binnen- en buitenland. Hij spreekt met degenen die hem het beste kennen, zoals zijn vrouw Camilla en zijn zonen, prinsen Harry en William. Een onthullend en intiem portret van de langstzittende erfgenaam van de troon, die het gevoel heeft dat hij nog veel meer te doen heeft.


Actiekomedie: Ghostbusters

Veronica
20:00 uur

Drie wetenschappers verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als Ghostbusters en zich bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten spoken en geesten. Wanneer ze een portaal naar een andere dimensie ontdekken is het aan de Ghostbusters om de Big Apple te redden.


TV-Toppers: Catherine Keyl & Özcan Akyol

NPO 1
20:30 uur

In deze aflevering van TV-Toppers haalt Anita Witzier samen met Catherine Keyl en Özcan Akyol herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. De één heeft z'n sporen al lang verdiend, terwijl de ander nog aan de start staat van zo'n carrière. Wat hen bindt is de liefde voor het vak. Ze bespreken met elkaar waar ze als kind naar keken en door wie ze werden geïnspireerd.


Nieuw: Instinct

NET 5
20:30 uur

Vanaf vanavond zendt Net5 de Amerikaanse misdaadserie Instinct elke zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur uit. In de dertiendelige serie Instinct leeft dokter Dylan Reinhart, een talentvolle schrijver, professor aan de universiteit en voormalig CIA-agent, een vrij rustig leven. Hij wordt langzaam zijn oude leven weer ingezogen, wanneer NYPD agent Lizzie Needham een beroep op hem doet. Ze vraagt hem mee op jacht te gaan naar een seriemoordenaar.


Special: Pride Amsterdam 2020

NPO 3
22:40 uur

Ellie Lust en Rik van de Westelaken nemen de kijker mee langs de meest bijzondere Pride-boten door de jaren heen en laten mensen aan het woord die zelf ooit op een boot hebben gestaan. Van sporters tot artiesten en van politici tot politieagenten. Wat betekent de Pride voor hen? Speciaal voor de gelegenheid krijgt Ellie een bijzondere tutorial van Nikkie de Jager en wordt Rik getransformeerd door dragqueen Lady Galore.


Docu: De vele gezichten van Jack Nicholson

NPO 2
23:10 uur

Deze documentaire laat de de vele gezichten van acteur Jack Nicholson zien. Met zijn intelligente en ironische uitstraling bleek hij de ideale acteur voor de nieuwe maatschappijkritische films die in het Hollywood van de jaren 60 opdoken. Rollen in Easy Rider, Chinatown en One Flew over the Cuckoo's Nest brachten Nicholson blijvende roem.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Pride Amsterdam 2020, docu Prince, Son and Heir: Charles at 70 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV