Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 32

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 32
Kijktips van 1 t/m 7 augustus

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. Vis a Vis: El Oasis (Netflix)

Het verhaal van deze spin-off (of, volgens de makers, gewoon het vijfde seizoen) volgt de verdere avonturen van Macarena (Maggie Civantos) en Zulema (Najwa Nimri), die nu ze allebei weer op vrije voeten zijn samen juweliers zijn gaan beroven. Bekijk hier waar je Vis a Vis kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Vis a Vis: El Oasis

2. The Umbrella Academy, S2 (Netflix)

Zeventien jaar na hun adoptie door hun "vader" komt de groep weer bij elkaar, omdat hun "vader" is overleden. Van liefde voor hun vader is geen sprake meer, maar al snel blijkt dat er veel meer speelt... Bekijk hier waar je The Umbrella Academy kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van The Umbrella Academy seizoen 2.

3. Black is King (Disney+)

Beyoncé komt met het visual album 'Black is King' naar Disney Plus. Black Is King is een feestelijke memoires voor de wereld over de Black experience, een eeuwenoud verhaal dat het heden informeert en herbouwt. Een hereniging van culturen en gedeelde generatie-overtuigingen. Bekijk hier waar je Black is King kunt kijken.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

4. Connected, S1 (Netflix, 2 augustus)

In deze zesdelige serie gaat wetenschapsjournalist Latif Nasser op zoek naar de talloze manieren waarop mensen interacteren met elkaar, met de aarde en met het universum. Lees hier waar je Connected kunt kijken.

5. Baywatch, S1-3, S8-11 (Videoland, 5 augustus)

Baywatch draait om een groepje strandwachten onder leiding van Mitch Buchannon in hun dagelijkse werk waarin ze te kampen krijgen met gevaren gerelateerd aan het strand en andere activiteiten in Californië. Met Pamela Anderson en David Hasselhoff. Bekijk hier waar je Baywatch kunt streamen.

6. Anelka: L'Incompris (Netflix, 5 augustus)

Onuitstaanbaar, onvergelijkbaar, of allebei? Deze niets ontziende documentaire onderzoekt de omstreden carrière van de beroemde Franse voetballer Nicolas Anelka. Lees hier waar je Anelka: L'Incompris kunt kijken.

7. Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend (Netflix, 5 augustus)

De echte finale van Unbreakable Kimmy Schmidt in de vorm van een interactieve special. Daarin moet de kijker Kimmy (Ellie Kemper) op tijd naar haar huwelijk zien te krijgen, terwijl ze een duivels plan van eerwaarde Richard Wayne Gary Wayne (Jon Hamm) probeert te dwarsbomen. Bekijk hier waar je Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend kunt kijken.

8. De Dag (Videoland, 5 augustus)

Een rustig plaatsje in Vlaanderen wordt plotseling opgeschrikt door een gijzeling in een lokale bank. Er wordt telkens van perspectief gewisseld: de ene aflevering door de ogen van de politie, de andere door de ogen van de gijzelaars. Bekijk hier waar je De Dag kunt kijken.

9. The Rain, S3 (Netflix, 6 augustus)

Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden. Bekijk hier waar je The Rain kunt streamen.

10. Alta mar, S3 (Netflix, 7 augustus)

Mysterieuze sterfgevallen op een luxe schip dat in de jaren 40 van Spanje naar Rio de Janeiro vaart, brengen geheimen aan het licht rond twee samen reizende zussen. Bekijk hier waar je Alta mar kunt streamen.

11. Howard (Disney+, 7 augustus)

De documentaire Howard geeft een intieme kijk in het leven van de Disney-legende Howard Ashman, zijn creatieve drive en de processen achter de muziek. Lees hier waar je Howard kunt kijken.

12. Selling Sunset (Netflix, 7 augustus)

Het draait om de high-end woningen in Los Angeles die op de markt worden gebracht door de makelaardij van de Oppenheim Group.. Bekijk hier waar je Selling Sunset kunt streamen.

13. Work It (Netflix, 7 augustus)

Quinn Ackerman (Sabrina Carpenter uit Tall Girl) hoopt toegelaten te worden op de universiteit van haar dromen. Dat hangt echter af van haar prestaties tijdens een danswedstrijd. Lees hier waar je Work It kunt kijken.

14. Kill Bill Vol. 1 én Vol. 2 (Videoland, 7 augustus)

Huurmoordenaar ’The Bride’ (Uma Thurman) wordt, hoogzwanger, op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill. Ze ligt hierna vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Bekijk hier waar je Kill Bill Vol. 1 kunt streamen én Kill Bill Vol. 2 kunt streamen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 32 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier