Serierecensie: Vis a Vis: El Oasis is een bevredigende hereniging

Serierecensie: Vis a Vis: El Oasis is een bevredigende hereniging
Slotstuk belooft veel...

Film :

Vanaf 31 juli staat Vis a Vis: El Oasis op streamingdienst. Van gevangenen naar doorgewinterde rovers: Dat kan alleen maar spektakel worden. Lees hier de recensie van Vis a Vis: El Oasis.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Tijdsprong
Vijftien jaar later: Macarena en Zulema zijn op vrije voeten. Het duo juweliers, banken en casino's beroven. We gaan twee wilde, losgeslagen vrouwen zien die na een lange tijd weer in de normale omgeving komen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
De oase die in de titel zit, komt terug in de serie. Hoop in tijden van wanhoop, en dat hebben de twee hoofdrolspelers ook keihard nodig. Niet alles gaat namelijk van een luie dakje. Het nieuwe seizoen voelt een beetje als een roadtrip-serie, maar dan met twee keiharde vrouwen en gevaarlijke plannen. Vermakelijk en spannend: 4 sterren.

Cast
Maggie Civantos (Alan) en Najwa Nimri (La Casa de Papel) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Iván Escobar (El Barco).

Vis a Vis: El Oasis is vanaf 31 juli 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Thriller. IMDb-score: 7,3.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Vis a Vis: El Oasis is een bevredigende hereniging of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen