Nieuw programma Het Beste van 50 jaar Toppop start woensdag op NPO 3

Nieuw programma Het Beste van 50 jaar Toppop start woensdag op NPO 3
Alle hoogtepunten van Ad Visser

Kijktip :

Het legendarische muziekprogramma Toppop bestaat dit jaar 50 jaar. De komende woensdagen komen de meest opvallende fragmenten uit het rijke Toppop-archief voorbij. Het Beste van 50 jaar Toppop start woensdag rond 20.20 uur op NPO 3.

Herinneringen
Wekelijks kwamen in Toppop artiesten uit binnen- en buitenland optreden. Bekende Nederlaners, zoals Erik de Zwart, Karin Bloemen, Glen Faria, en Samantha Steenwijk vertellen hun herinneringen en kiezen hun favoriete nummer.

The Jacksons
Ook Toppop-iconen Ad Visser en Penney de Jager zijn van de partij bij deze aaneenschakeling van herkenbare, mooie en bijzondere nummers. Met in deze eerste aflevering onder anderen The Jacksons, een piepjonge André Hazes en Earth & Fire.

Het Beste van 50 jaar Toppop is op woensdag 5 augustus om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Beste van 50 jaar Toppop terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Het Beste van 50 jaar Toppop start woensdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV