Vanavond op tv: satirisch programma Promenade is terug

Vanavond op tv: satirisch programma Promenade is terug
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 2 augustus

Kijktip :

Vanaf vanavond is de culthit Promenade, waarvan de laatste aflevering door een kijkcijferstunt van Diederik Ebbinge plotseling 730.000 kijkers trok, terug met een nieuw seizoen! Ook is theatermaker Nazmiye Oral om 20:20 te gast in de derde aflevering van Zomergasten. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 2 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Promenade

NPO 3
21:15 uur

Presentator Diederik Ebbinge en zijn vaste gasten Eva Crutzen, Henry van Loon en Ton Kas gaan deze zomer volop de strijd om de kijker aan met Zomer-Promenade. De makers typeren het op hun satirische wijze als "een informatieve en zonnige oase van meningen, weetjes en analyses''. Speciaal voor de thuisblijvers zeven zwoele zomerzondagavonden achter elkaar: Zomer-Promenade.


Zomergasten: Nazmiye Oral

NPO 2
20:20 uur

Actrice, schrijver en theatermaker Nazmiye Oral is vanavond te gast bij Janine Abbring. Nazmiye mag haar ideale tv-avond samenstellen met haar favoriete fragmenten. Ze wil laten zien hoe je op zoek kunt gaan naar verbinding met mensen die anders denken dan jij. De avond moet volgens haar gaan over hoe je van 'de ander' familie kunt maken.


Docu: The Great Polar Bear Feast

NPO 2
19:25 uur

Deze documentaire laat het bijzondere verhaal van een jaarlijkse bijeenkomst van ijsberen op de koude kust van Barter Island in Alaska zien. Elk jaar verzamelen zich ongeveer 80 ijsberen op de plek waar ze zich te goed doen aan de resten van walvissen die daar door jagers zijn achtergelaten.


Andere Tijden Sport: Mark Huizinga

NPO 1
22:30 uur

Andere Tijden Sport blikt vanavond terug op de lange reis van judoka Mark Huizinga naar zijn gouden olympische medaille in 2000. Het goud op de Spelen van Sydney was namelijk een unieke prestatie en een groot succes voor het Nederlandse judo. De basis voor dit succes ligt 35 jaar eerder in Japan. De Korte trekt in 1965 in zijn eentje richting de bakermat van het judo. Andere Tijden Sport maakt een reconstructie van de unieke reis.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: satirisch programma Promenade is terug of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV