Persoonlijke documentaire Lots of Kids, a Monkey and a Castle woensdag op NPO 2

Persoonlijke documentaire Lots of Kids, a Monkey and a Castle woensdag op NPO 2
Veel kinderen, een aap en een kasteel

Kijktip :

Als meisje droomde Julita over een leven als moeder met veel kinderen, een aap en een kasteel. Nu is de moeder van filmmaker Gustavo Salmerón de tachtig gepasseerd en haar wensen zijn allemaal in vervulling gegaan. Ze kreeg zes kinderen, had ooit een aap en bewoont een kasteel dat vol staat met spullen. De documentaire Lots of Kids, a Monkey and a Castle is woensdag te zien op NPO 2.

Botten
Gustavo Salmerón keert met zijn broers en zussen terug naar het kasteel om te helpen de talloze bezittingen van hun aan verzamelwoede lijdende moeder uit te zoeken. Tussen die spullen moet zich ergens een doos met de botten van Julita's grootmoeder bevinden die tijdens de Spaanse burgeroorlog in 1930 is geëxecuteerd. Gustavo probeert de doos terug te vinden om de botten een decente begrafenis te kunnen geven. Maar waar moet hij beginnen met zoeken?

Veertien jaar
Julita blijkt een vat vol tegenstrijdigheden met een groot gevoel voor drama en humor. Filmmaker Gustavo Salmerón werkte veertien jaar aan dit familieportret waarin zijn moeder de hoofdrol heeft.

Lots of Kids, a Monkey and a Castle is woensdag 5 augustus om 23.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt de documentaire Lots of Kids, a Monkey and a Castle terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Persoonlijke documentaire Lots of Kids, a Monkey and a Castle woensdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen