Maandag in Op1: Epke Zonderland over de Olympische Spelen en meer

Maandag in Op1: Epke Zonderland over de Olympische Spelen en meer
De gasten van maandag 3 augustus 2020

Kijktip :

Vanavond is Epke Zonderland te gast in Op1. De topturner zou vandaag in Tokio strijden voor een Olympisch goud, maar dat feest is door de coronacrisis een jaar uitgesteld. Vanavond vertelt Zonderland over zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste Spelen. Bekijk hieronder wie er nog meer aanschuiven in Op1.

Tekst gaat door onder de video's.

DE GASTEN IN Op1 - MAANDAG 3 AUGUSTUS

  • De stranden en straten stromen vol. In Nederland maar ook in de rest van Europa. De bereidheid om thuis te blijven lijkt weg. En dat terwijl het aantal corona besmettingen schrikbarend snel oploopt. En dus moeten we nu in actie komen vinden fractievoorzitter van de PvdA Lodewijk Asscher en arts-microbioloog Jan Kluytmans. Voor het te laat is.

  • Reddingsbrigade Nederland heeft een druk weekend achter de rug. Ruim 500 keer moesten de lifeguards in actie komen. Er komen deze week weer warme dagen aan, dus een gewaarschuwd mens telt voor twee.Kees Buis werkt voor de Reddingsbrigade Nederland en ook als vrijwilliger bij de IJmuider Reddingsbrigade.Martin Hoogslag is vrijwilliger bij Reddingsbrigade in Monster. Ze komen vertellen over hun ervaringen en geven advies voor strandgangers en waterrecreanten.Koen Nederhof, verslaggever Telegraaf, deed een poging uit een mui te zwemmen.

  • Hij houdt niet van name-droppen of terugblikken, maar Ad Visser viert toch hoe hij 50 jaar geleden, omringd door strakke glitterpakken, rookmachines, vele wereldsterren en Penney de Jager, de wereld van de rockmuziek de Hollandse huiskamers inzond met muziekprogramma Toppop. Bij Op1 zijn Ad en Penney vanavond te gast.

  • Vandaag had hij een gouden plak kunnen winnen op de Olympische Spelen in Tokio. Alles wees erop dat rekstokspecialist Epke Zonderland zijn carrière met een grandioos slotstuk zou gaan eindigen. Hij hangt niet aan de rekstok, maar zit vanavond bij ons in de studio.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 3 augustus gepresenteerd door Erik Dijkstra en Tim Hofman.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Epke Zonderland over de Olympische Spelen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV