Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik durf het bijna niet te vragen en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik durf het bijna niet te vragen en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 4 augustus

Kijktip :

Het wordt een zomerse avond, maar voor de binnenblijvers is er vanavond op televisie genoeg leuks te zien. Zo gaat er een nieuw seizoen van Ik durf het bijna niet te vragen van start op NPO 3. In de eerste aflevering staan mensen met een extreem uiterlijk centraal. Daarnaast is op SBS6 te zien hoe Johnny de Mol met comedian Jandino Asporaat afreist naar Zuid-Afrika voor het programma Waar is de Mol?. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 4 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiethriller: The Fugitive

Veronica
20:30 uur

Dr. Richard Kimble - gespeeld door Harrison Ford - wordt in de actiethriller The Fugitive in zijn eigen huis belaagd en zijn vrouw Helen komt hierbij te overlijden. Kimble wordt gearresteerd op verdenking van de moord op zijn vrouw, maar weet dat hij onschuldig is. Hij ontsnapt tijdens het transport naar de gevangenis en gaat zelf op zoek naar de echte dader. Hij wordt echter flink op de huid gezeten door US Marshal Samuel Gerard (Tommy Lee Jones).


Start herhalingen: Uitstel Van Executie

RTL 4
20:34 uur

Vanavond starten op RTL 4 de herhalingen van Uitstel van Executie. In dit programma helpen Martijn Krabbé en zijn team mensen die wanhopig van hun koopwoning af moeten, omdat het anders op een veiling verkocht zal worden. In de eerste aflevering schiet het team Perry en Ingrid te hulp. Perry trok op latere leeftijd in bij Ingrid, maar wist zijn eigen huis nooit te verkopen. Tien jaar later lopen de kosten steeds hoger op en dat heeft ook gevolgen voor de gezondheid van Perry.


Waar is de Mol?: Jandino Asporaat

SBS 6
21:30 uur

Voor het programma Waar is de Mol? reist Johnny de Mol met Jandino Asporaat en zijn beste vriend af naar Zuid-Afrika. Het gezelschap bezoekt onder meer een aantal townships, de armste wijken van Zuid-Afrika. Hier wordt Asporaat geconfronteerd met zijn eigen jeugd, die niet altijd even makkelijk was. Naast de openhartige gesprekken is er uiteraard ook genoeg ruimte voor humor en gekkigheid, bijvoorbeeld wanneer de mannen terug de schoolbanken in gaan.


De Windsors: De jonge koningin

NPO 2
22:05 uur

Vanavond is de derde aflevering van De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis te zien. Deze aflevering gaat over de eerste jaren van Elizabeth II als koningin. Tot haar 10e was Elizabeth eigenlijk pas derde in de rij van troonopvolging. Haar oom Edward VIII zou koning worden, maar deed hier afstand van. Elizabeths vader Albert werd in 1936 koning en daarmee werd Elizabeth kroonprinses. In 1953 van ze gekroond als konigin.


Terug: Ik durf het bijna niet te vragen

NPO 3
22:10 uur

Het nieuwe seizoen van Ik durf het bijna niet te vragen gaat vanavond van start op NPO 3. In dit programma staat elke week een groep mensen centraal die door andere mensen vaak niet begrepen worden. In de eerste aflevering staan mensen met een extreem uiterlijk centraal. Wat bezielt deze mensen op zich compleet vol te tatoeëren of piercings op de meest onverwachte plekken te laten schieten? Vanavond geeft een aantal van hen antwoord op deze en meer vragen die mensen normaal niet snel durven te stellen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik durf het bijna niet te vragen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier