Dinsdag in Op1: Danny Ghosen vertelt over de explosie in Beiroet

Dinsdag in Op1: Danny Ghosen vertelt over de explosie in Beiroet
De gasten van dinsdag 4 augustus 2020

Kijktip :

DE GASTEN IN Op1 - DINSDAG 4 AUGUSTUS

  • Premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge houden aanstaande donderdag een persconferentie over de situatie rondom corona in Nederland. Politiek verslaggever bij EenVandaag Marloes Lemsom praat erover bij Op1.

  • Journalist en programmamaker Danny Ghosen is te gast om te praten over de explosie in Beiroet en de gevolgen voor de Libanese hoofdstad.

  • Begin dit jaar pakten de Nederlandse baanwielrenners voor het derde jaar op rij WK-goud op de teamsprint.Roy van den Berg, Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen verpulverden ook nog eens het wereldrecord dat sinds 2013 in handen was van Duitsland. Vandaag zou de race zijn waar dit team zo lang voor trainde: de Olympische teamsprint in Tokio. Maar zoals we inmiddels weten: corona gooide roet in het eten. Hoe zou hun dag er vandaag hebben uit gezien? Zijn ze inderdaad onverslaanbaar? Bij Op1 zijn ze te gast.

  • Directeur van Beeld en Geluid, Eppo van Nispen, dook in zijn archief voor een terugblik op de zomerse komkommertijd door de jaren heen. En iedere zomer is het weer zover; in een periode met weinig nieuws, komt het komkommernieuws vanzelf. Bij Op1 is hij vanavond te gast.

  • Hoe ver mag je als trainer en coach gaan om het optimale uit jonge sporttalenten te halen? Waar liggen de grenzen? Tenniscoach Raemon Sluiter, Olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn, voormalig wielrenster Roxane Knetemann en sportjournalist Barbara Barend zijn vanavond bij Op1 te gast om dit lastige dilemma bespreekbaar te maken.

Presentatie
Op1 wordt op dinsdag 4 augustus gepresenteerd door Margje Fikse en Kefah Allush.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Danny Ghosen vertelt over de explosie in Beiroet of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen