Muzikaal gevangenisleven in slotaflevering Buch in de bijzondere bajes

Muzikaal gevangenisleven in slotaflevering Buch in de bijzondere bajes
Georgische vanuit bajes naar The Voice

Kijktip :

In de slotaflevering van het reportageprogramma Buch in de bijzondere bajes op donderdag 6 augustus bezoekt Nicole Buch een gevangenis in Georgië waar het dagelijks leven in het teken van muziek staat.

Martelingen
Het is een compleet ander beeld van het leven in de Georgische gevangenissen dan we kennen uit het verleden. Toen was de reputatie enorm slecht en kwamen er zelfs verkrachtingen en martelingen voor. De regering besloot in te grijpen en ruimte te geven aan muziek en creativiteit.

The Voice
Nicole Buch bezoekt een gevangenis waar de gedetineerden maar liefst vijf uur per dag muziek mogen maken. Een van de ex-gedetineerden, een jonge vrouw die vastzat voor een gewapende overval, kreeg zelfs toestemming om mee te doen aan The Voice. Later werd ze live op tv vrijgesproken. Buch zoekt haar nu op.

Buch in de bijzondere bajes is donderdag 6 augustus om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Buch in de bijzondere bajes terugkijken op KIJK.nl. Daar kun je de laatste aflevering ook vooruitkijken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Muzikaal gevangenisleven in slotaflevering Buch in de bijzondere bajes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen