Veelbesproken documentaire Amy donderdag op Canvas

Veelbesproken documentaire Amy donderdag op Canvas
Hoe zag het leven van Amy Whinehouse er uit?

Kijktip :

De veelbesproken Brits-Amerikaanse documentaire Amy, over het leven van de Britse singer-songwriter Amy Winehouse, is op donderdag 6 augustus om 22.50 uur te zien op het Belgische Canvas. Aan de hand van een aaneenschakeling van homevideos, interviews, concertfragmenten en nieuwsbeelden vertelt Asif Kapadia het verhaal van deze buitengewone artieste.

Legende
De talentvolle Britse singer-songwriter Amy Winehouse was gezegend met een unieke stem en groeide op korte tijd uit tot een legende. Zoals het een rasartieste betaamt, vertaalde ze treffend haar eigen gebreken in haar teksten en optredens. Deze combinatie van rauwe eerlijkheid en talent maakten haar tot een van de grootste iconen van deze eeuw.

Alcoholvergiftiging
De permanente media-aandacht, de plotse sterrenstatus en een destructieve levensstijl eisten echter hun tol. Aan dit kostbare talent kwam abrupt en vroegtijdig een einde: op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan een alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud.

Amy is op donderdag 6 augustus om 22.50 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veelbesproken documentaire Amy donderdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen