Populaire Vera seizoen 8 weer te zien op Belgie Eén

Populaire Vera seizoen 8 weer te zien op Belgie Eén
De Belgen herhalen de detective...

Kijktip :

Komede vrijdagavond start Eén met het heruitzenden van seizoen 8 van de Britse detectiveserie Vera. De afleveringen zijn de komende vrijdagen rond 21:15 uur te zien op België Eén, te beginnen op vrijdag 7 augustus.

Vera Stanhope
De misdaadserie Vera gaat over hoofdinspecteur Vera Stanhope (gespeeld door Brenda Blethyn). Seizoen 8 begint met een moordonderzoek met verkoolde resten in een verbandingsoven.

Slachtoffer
De hoofdinspecteur moet in de eerste aflevering op moordonderzoek, nadat de verkoolde resten van een lichaam worden aangetroffen in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.

Vera seizoen 8 is vanaf 7 augustus iedere vrijdag om 21.15 uur weer te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Populaire Vera seizoen 8 weer te zien op Belgie Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier