Frank en Rogier zijn terug met nieuwe programma Frank & Rogier Checken In

Frank en Rogier zijn terug met nieuwe programma Frank & Rogier Checken In
Vanaf 1 september op RTL 4

Nieuws :

In het nieuwe RTL 4-programma Frank & Rogier Checken In helpen Frank Jansen (73) en Rogier Smit (44) Bed & Breakfasts met het opknappen en restylen van de kamers om zo weer een nieuwe start te maken.

Frank en Rogier bezoeken B&B-eigenaren die niet de financiële middelen hebben om de boel op te knappen. Na een eerste inspectie delen zij hun goudeerlijke bevindingen met de B&B-eigenaren en steken vervolgens hun de handen uit de mouwen.

Kringloop
Ze pakken de inrichting op hun eigenzinnige en slimme manier aan, met spullen die ze tweedehands op veilingen en in kringloopwinkels vinden.

"In ons DNA"
Frank en Rogier hebben er zin in: "Het is mooi om dit te mogen doen. Mensen helpen met hun interieur en natuurlijk advies geven over service en gastvrijheid zit in ons DNA.

Het is dan ook een droom die werkelijkheid wordt om mensen gelukkig te maken met een make-over voor hun B&B’s, en zo heel Nederland te mogen zien."

Frank & Rogier Checken In is vanaf 1 september elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Frank & Rogier Checken In terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frank en Rogier zijn terug met nieuwe programma Frank & Rogier Checken In of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen