Zaterdag 8 augustus in TV Toppers: Stefano Keizers en Jack Spijkerman

Zaterdag 8 augustus in TV Toppers: Stefano Keizers en Jack Spijkerman
Komedianten presenteren ultieme tv-avond

Kijktip :

Anita Witzier scoort de laatste weken uitstekend met haar programma TV-Toppers, dat deze zomer een comeback maakt op televisie na dertien jaar afwezigheid. In elke uitzending ontvangt ze twee tv-makers, min of meer uit dezelfde hoek maar van verschillende generaties. Deze week zijn dat presentatoren van komedieprogramma's, namelijk Jack Spijkerman en Stefano Keizers.

TV-Toppers met Jack Spijkerman en Stefano Keizers gemist? Je kunt de hele aflevering terugkijken op Gids.tv.

Kopspijkers
Jack Spijkerman en Stefano Keizers komen allebei uit de wereld van het cabaret. Jack werd bekend bij het grote publiek door het programma Kopspijkers, waar Stefano wekelijks graag naar keek. Inmiddels is hij zelf de geestelijk vader van het radioprogramma Spijkers Met Koppen.

Gekkigheid
Beide vinden hedendaagse talkshows wat aan de brave kant en houden van spontaniteit, gekkigheid en humor op televisie. Vanavond laten ze zien naar welke televisieprogramma's ze vroeger graag keken, waar ze hard om moeten lachen en wat voor hen onvergetelijke televisie is.

TV Toppers is zaterdag 8 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle eerdere afleveringen van TV Toppers terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 8 augustus in TV Toppers: Stefano Keizers en Jack Spijkerman of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen