Romatische filmklassieker The Notebook zaterdag op SBS9

Romatische filmklassieker The Notebook zaterdag op SBS9
We gaan een romantische avond tegemoet

Film :

Wil je een warme zomeravond lekker wegzwijmelen bij een echte romantische filmklassieker, dan heeft SBS9 deze avond de perfecte zwijmelfilm voor je uitgezocht. Zaterdagavond is namelijk The Notebook te zien, vanaf 22.50 uur. Je kunt de film uiteraard ook op jouw eigen tijd streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Allie Hamilton viert begin jaren '40 vakantie met haar familie in het plaatsje Seabrook in North-Carolina. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf het eerste moment verliefd is op Allie. Ondanks hun zeer verschillende achtergrond beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar na de zomer moet Allie terug en verliezen ze elkaar uit het oog.

Echte relatie
Dat de twee hoofdrollen een bijna perfecte chemie hebben in de film, is niet zo gek. Ryan Gosling en Rachel McAdams, die de hoofdrollen spelen, hadden ook een relatie buiten de camera's.

De film The Notebook (2004) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op zaterdag 8 augusts om 22.50 uur te zien op SBS9. Daarnaast is de film te streamen via o.a. Netflix en Pathé Thuis.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Romatische filmklassieker The Notebook zaterdag op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen