Documentaire Charles & Di - The Truth Behind Their Wedding zaterdag te zien op NPO 2

Documentaire Charles & Di - The Truth Behind Their Wedding zaterdag te zien op NPO 2
Nieuwe Blauw Bloed-documentaire

Kijktip :

In de nieuwe Blauw Bloed Special staat het onthullende en schokkende verhaal van de zeven dagen voor het huwelijk van Charles en Diana in St. Paul's Cathedral op 29 juli 1981 centraal. De documentaire, getiteld Charles & Di - The Truth Behind Their Wedding, is zaterdag te zien op NPO 2.

Scheurtjes
In juli 1981 kijkt de hele wereld uit naar het huwelijk van prins Charles en Diana Spencer. Maar geldt dat ook voor het bruidspaar? Mensen die dicht bij Charles en Diana staan, vertellen over de dagen vóór de bruiloft. Zij zien dan al de eerste scheurtjes in een huwelijk dat nooit een succes werd.

Interview
Zo komen onder meer de neef van prinses Diana, haar voormalig werkgever en Angela Rippon aan het woord. Rippon was een van de twee verslaggevers die Charles en Diana een dag voor het huwelijk interviewde. Ook Elizabeth Emmanuel, de ontwerpster van de bruidsjurk van Diana, vertelt haar verhaal.

Charles & Di - The Truth Behind Their Wedding is zaterdag 8 augustus om 19.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de Charles & Di - The Truth Behind Their Wedding terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Charles & Di - The Truth Behind Their Wedding zaterdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen