Nieuwe misdaadserie Craith vanaf zaterdag op Canvas

Nieuwe misdaadserie Craith vanaf zaterdag op Canvas
Ook bekend als Hidden (Engelse titel)

Kijktip :

Vanaf zaterdag is de misdaadserie Craith (ook bekend onder de Engelse titel Hidden) elke zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20.40 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas. Craith is een Welshe reeks van de makers van Hinterland.

Gewelddadige dood
Craith gaat over een politieagente die in haar geboortestreek de gewelddadige dood van een jonge vrouw onderzoekt en ontdekt dat die te maken heeft met een onopgeloste, zeven jaar oude 'cold case'.

'Whydunnit'
De serie maakt er geen geheim van wie de dader is. Al snel verandert de 'whodunit' in een 'whydunnit'. Vanaf dan drijft Craith op zijn donkere sfeer, de geleidelijke onthulling van allerlei persoonlijke en professionele geheimen, en het kat-en-muis-spelletje tussen de politie en de dader.

De dubbele afleveringen van Craith (Hidden) is zaterdag 8 augustus vanaf 20.40 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie Craith vanaf zaterdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen