Wielerwedstrijd Milaan-San Remo live op tv

Wielerwedstrijd Milaan-San Remo live op tv
Eerste klassieker na coronastop

Sport :

Met Milaan-San Remo staat op zaterdag 8 augustus de eerste wielerklassieker sinds de hervatting van het wielerseizoen 2020 op het programma. Eurosport 1 doet live verslag op tv. Online kun je kijken via de Eurosport Player.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 te zien is bij jouw tv-aanbieder.

Parcours
Titelverdediger Julian Alaphilippe is er opnieuw bij, maar het zal voor hem en zijn tegenstanders een heel andere race worden dan gebruikelijk. Vanwege niet-meewerkende burgemeesters wordt een groot deel van het parcours niet gebruikt. Alleen de laatste 40 kilometer zijn hetzelfde.

Favorieten
Er doen zaterdag veel toppers mee, dus is er een grote hoeveelheid kanshebbers op de titel. De Nederlandse ster is Mathieu van der Poel. Ook Wout van Aert, Caleb Ewan en Arnaud Démare behoren tot de topfavorieten.

Milaan-San Remo is zaterdag 8 augustus vanaf 16.00 uur live te zien op Eurosport 1 en online via de Eurosport Player. Beelden en de samenvatting van Milaan-San Remo volgen op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wielerwedstrijd Milaan-San Remo live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier