FC Barcelona - Napoli live op tv

FC Barcelona - Napoli live op tv
Achtste finale Champions League

Sport :

Op zaterdag 8 augustus spelen FC Barcelona en Napoli tegen elkaar in de achtste finale van de Champions League. SBS6 en Ziggo Sport Voetbal doen live verslag op tv. Online kun je kijken via de KIJK.nl-livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten FC Barcelona - Napoli

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Eind februari speelden Barça en Napoli de heenwedstrijd. In Italië werd het 1-1. Nu komen beide clubs, tweede en zevende geworden in de eigen competities, opnieuw tegen elkaar in actie voor de return. Frenkie de Jong mag zich laten zien op zijn favoriete positie: centraal op het middenveld.

Tegenstander
De winnaar van de ontmoeting tussen de Spaanse topclub en Italiaanse subtopper neemt het vrijdag 14 augustus in de kwartfinale op tegen Bayern München of Chelsea. De Duitsers wonnen uit al met 3-0. Bayern - Chelsea is deze zaterdag om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport.

FC Barcelona - Napoli is zaterdag 8 augustus om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en de livestream van KIJK.nl. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De doelpunten en samenvatting van Barcelona - Napoli volgen op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op FC Barcelona - Napoli live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen