Zondag 9 augustus in Zomergasten: Jaap Goudsmit

Zondag 9 augustus in Zomergasten: Jaap Goudsmit
Viroloog en epidemioloog gaat gesprek met Janine aan

Kijktip :

Op zondag 8 augustus is het tijd voor de vierde aflevering van interviewprogamma Zomergasten, dat de hele avond in beslag neemt. De vierde gast is Jaap Goudsmit. De viroloog en epidemioloog neemt Janine Abbring mee in zijn favoriete televisieavond.

Zomergasten met Jaap Goudsmit gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken op Gids.tv.

Overleven
Het overkoepelende thema voor de avond is overleven. Zijn overlevingsstrategie is er een van leren en nieuwsgierig zijn, maar het gaat ook over wat te doen om letterlijk te overleven.

Lees hier meer informatie over de uitzending van Zomergasten met Jaap Goudsmit.

Toeval
Een avond waarbij we in het hoofd van Nobelprijswinnaars kruipen en waarin we oorzaak en gevolg leren onderscheiden van toeval. Als je ergens middenin zit, lijkt het een chaos, maar naarmate de tijd verstrijkt, lijkt alles ordelijk op zijn plaats te vallen. Zo zal het ook gaan met de coronacrisis.

Zomergasten is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag 9 augustus in Zomergasten: Jaap Goudsmit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier