Zondag 9 augustus in We Want More: derde en laatste halve finale

Zondag 9 augustus in We Want More: derde en laatste halve finale
Op zondag i.p.v. op vrijdag

Kijktip :

Op zondag 9 augustus is de derde en laatste halve finale van de zangwedstrijd We Want More te zien op SBS6. In dit enerverende programma maken zingende deelnemers van alle leeftijden, in allerlei samenstellingen en uit de meest uiteenlopende genres kans op een geldprijs van 100.000 euro.

We Want More gemist? Kijk de hoogtepunten en elke aflevering terug op Gids.tv en KIJK.nl.

Professionals
In de halve finales worden de optredens van de deelnemers niet alleen beoordeeld door de vaste vijfkoppige jury, maar ook door vijfentwintig professionals uit de muziekindustrie. Zij mogen een cijfer geven voor elk optreden, maar dit kunnen ze tot het laatste moment aanpassen - dus moet er constant op hoog niveau gepresteerd worden. De beste kandidaten gaan door naar de finalefoyer en de deelnemers die hier aan het eind van de uitzending zitten, gaan door naar de finale.

Champions League
Ondanks het feit dat We Want More zeer succesvol is op de vrijdagavond, zullen de derde halve finale en de grote finale op zondag te zien zijn. Talpa heeft namelijk besloten om de terugkeer van de Champions League op SBS 6 te programmeren in plaats van Veronica. Op vrijdag 7 en vrijdag 14 augustus zijn er wedstrijden gepland in het voetbaltoernooi.

De derde halve finale van We Want More is op zondag 9 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag 9 augustus in We Want More: derde en laatste halve finale of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen