Champions League: Bayern München - Chelsea live op tv

Champions League: Bayern München - Chelsea live op tv
Laatste kwartfinalist uit Duitsland of Engeland?

Sport :

Op zaterdag 8 augustus spelen Bayern München en Chelsea tegen elkaar in de achtste finales van de Champions League. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zenden het duel live uit op tv. Vanaf 20.30 uur de voorbeschouwing en om 21.00 uur de aftrap.

Samenvatting en hoogtepunten Bayern München - Chelsea

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Tegelijkertijd is FC Barcelona - Napoli live op tv te zien bij SBS6.

Heenwedstrijd
In maart vond de heenwedstrijd plaats. De Duitsers waren in Londen oppermachtig: Met 3-0 werd daar gewonnen. Chelsea zal dus een hele moeilijke avond krijgen in München. Nederlandse spelers krijgen we vanavond in ieder geval niet te zien: Hakim Ziyech is nog niet speelgerechtig, Joshua Zirkzee is niet ingeschreven voor het miljoenenbal.

Bayern München - Chelsea is vrijdag 7 augustus om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te zien is. De samenvatting van Bayern München - Chelsea komt op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Champions League: Bayern München - Chelsea live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen