Megan Fox presenteert Legends Of The Lost, vanaf zondag op Discovery

Megan Fox presenteert Legends Of The Lost, vanaf zondag op Discovery
Actrice op zoek naar monumenten

Kijktip :

Actrice Megan Fox onderzoekt in het nieuwe programma Legends Of The Lost With Megan Fox de bovennatuurlijke krachten van een van de meest mysterieuze monumenten ter wereld. Legends Of The Lost With Megan Fox is vanaf vanavond elke zondag om 21:30 uur te zien op Discovery.

Stonehenge
Megan Fox krijgt toestemming om binnen de stenen pilaren van het Britse Stonehenge te treden om samen met vooraanstaande archeologen te achterhalen wat nu exact de functie van dit bijzondere bouwwerk is dat honderden jaren ouder is dat de eerste piramides.

Vrouwelijke strijders
Daarna reist ze naar Scandinavië om te horen over een nieuwe theorie die zegt dat de gevreesde Vikingen vooral ook bestonden uit vrouwelijke strijders. Ook probeert ze met nieuwe hightech data te achterhalen of de legendarische Trojaanse oorlog nu wel of niet heeft plaatsgevonden?

Eerste inwoners
En in de Verenigde Staten gaat ze op zoek naar aanwijzingen over de eerste inwoners van Amerika die duizenden jaren eerder al voet aan wal zetten dan we tot nu toe aannamen.

Legends Of The Lost With Megan Fox is vanaf zondag 9 augustus om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Megan Fox presenteert Legends Of The Lost, vanaf zondag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen