Nieuw seizoen van Lang Leve de Liefde start maandag op SBS6

Nieuw seizoen van Lang Leve de Liefde start maandag op SBS6
Afleveringen duren een uur!

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde bestaat uit extra lange afleveringen die een uur gaan duren. Het nieuwe seizoen begint maandag en is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Vanaf 31 augustus beginnen de afleveringen weer om 18:00 uur.

Samenwonen
Singles gaan in dit programma gelijk samenwonen tijdens hun eerste date. Om elkaar beter te leren kennen, verblijven de dates in een luxe appartement en krijgen zij minimaal 24 uur voor hun eerste indruk. Dat levert spraakmakende momenten op.

Romantisch weekend
Elke dag mogen ze kiezen of ze er nog een aan vastplakken. Als ze het vijf dagen volhouden, mogen ze een romantisch weekend weg als bijzondere afsluiting van een spannende tijd. In de appartementen van Lang Leve de Liefde zijn in het eerste seizoen al ruim 20 matches ontstaan.

Lang Leve de Liefde is vanaf maandag 10 augustus elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Lang Leve de Liefde terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen van Lang Leve de Liefde start maandag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen