Nieuwe seizoen van Aussie Gold Hunters vanaf maandag op Discovery

Nieuwe seizoen van Aussie Gold Hunters vanaf maandag op Discovery
De snikhete Outback van Australië

Kijktip :

In het nieuwe, derde seizoen van Aussie Gold Hunters gaan opnieuw enkele waaghalzen naar de snikhete Outback van Australië, waar de goedkoorts hoog oploopt. Aussie Gold Hunters is elke maandag om 20:30 uur te zien op Discovery.

Half miljoen
De Dirt Dogs hebben dit jaar een target gesteld van een half miljoen dollar aan goud. Maar als ze nog maar net begonnen zijn, stopt Leon Marsh ermee en staan Vern en Drake er alleen voor.

Jonge goudzoekers
De goudmaniak Alex Stead heeft zelfs zijn thuisland Engeland verlaten om 25 duizend kilometer verderop zijn geluk te beproeven. In Kalgoorlie verzamelt hij een team van jonge goudzoekers, genaamd The Scrappers.

Stropers
Solo-goudzoeker Rick Fishers ondervindt aan den lijve dat er niet alleen meer concurrenten zijn, maar ook meer stropers als hij wordt beroofd. Het is een nieuwe dreiging in de toch al zo zware business. Maar met het goud binnen handbereik wil verder niemand opgeven.

Aussie Gold Hunters is vanaf maandag 10 augustus iedere maandag om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoen van Aussie Gold Hunters vanaf maandag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen