Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 33

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 33
Kijktips van 8 t/m 16 augustus

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. The Rain, S3 (Netflix)

Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden. Bekijk hier waar je The Rain kunt streamen.

2. Alta mar, S3 (Netflix)

Mysterieuze sterfgevallen op een luxe schip dat in de jaren 40 van Spanje naar Rio de Janeiro vaart, brengen geheimen aan het licht rond twee samen reizende zussen. Bekijk hier waar je Alta mar kunt streamen.

3. Howard (Disney+)

De documentaire Howard geeft een intieme kijk in het leven van de Disney-legende Howard Ashman, zijn creatieve drive en de processen achter de muziek. Lees hier waar je Howard kunt kijken.

4. Brussel, S1 (Videoland, 8 augustus)


Brussel is een 10-delige serie welke zich voor, maar ook vooral achter de schermen van de Europese politieke arena afspeelt. In deze mozaïekvertelling zijn alle personages onderweg naar Brussel, of leven er al. Bekijk hier waar je Brussel kunt streamen.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

5. Greenleaf, S5 (Netflix, 12 augustus)


De familie Greenleaf bestaande uit bisschop James Greenleaf, zijn vrouw Mae en de zus van Mae, Mavis McCready, staat aan het hoofd van een megakerk, de Greenleaf World Ministries. Bekijk hier waar je Greenleaf kunt streamen.

6. Divergent (Videoland, 13 augustus)


Tris is een van de vele tieners die op haar 16de uit een van de vijf groeperingen moet kiezen waarin de stad is verdeeld: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Lees hier waar je Divergent kunt kijken.

Naast Divergent worden ook Insurgent en Allegiant toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

7. Ted Lasso (Apple TV+, 14 augustus)


Ted Lasso is een American football-coach die naar Engeland verhuist als hij wordt aangenomen om een voetbalteam te leiden, ondanks dat hij geen ervaring heeft. Zal hij, met cynische spelers en een twijfelachtige stad, de Ted Lasso Way laten zien? Bekijk hier waar je Ted Lasso kunt streamen.

8. Project Power (Netflix, 14 augustus)


De stad New Orleans is in de ban van een mysterieuze nieuwe pil die aan elke gebruiker ervan superkrachten verleent. Welke deze zijn wordt pas duidelijk na het innemen van de pil. Lees hier waar je Project Power kunt kijken.

9. Dirty John, S2 (Netflix, 14 augustus)


Debra Newell (Connie Britton), die via een datingsite in contact komt met de knappe anesthesist John Meehan (Eric Bana). Haar dochters vertrouwen de charmante praatjesmaker niet, en gaan op onderzoek uit. Al snel ontdekken ze dat de luchtkastelen van Meehan aan alle kanten rammelen. Bekijk hier waar je Dirty John kunt streamen.

10. World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji (Prime Video, 14 augustus)


Een ultieme expeditie race in Fiji zien, waarin 66 teams uit 30 landen 11 dagen lang non-stop, 24 uur per dag, over honderden kilometers van ruig terrein, bergen, jungles en oceanen, tegen elkaar strijden. Bekijk hier waar je World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji kunt kijken.

11. Rita, S5 (Netflix, 15 augustus)


Rita is een lerares die haar werk doet in de klas, maar het lijkt erop dat ze zelf een leraar nodig heeft, als het komt op haar privéleven. Bij de kinderen in de klas is zij populair, maar dat is bij de volwassenen wel anders. Bekijk hier waar je Rita kunt streamen.

12. Magic Camp (Disney+, 15 augustus)

Op aandringen van zijn voormalige mentor en Magic Camp-eigenaar Roy Preston, keert Andy terug naar het kamp van zijn jeugd in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen. In plaats daarvan vindt hij inspiratie bij een berucht groepje beginnende goochelaars. Bekijk hier waar je Magic Camp kunt streamen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 33 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen