Fantasyklassieker The Lord of the Rings: The Two Towers maandag op Net5

Fantasyklassieker The Lord of the Rings: The Two Towers maandag op Net5
Geweldige sequel ook op Netflix te vinden

Kijktip :

Het is misschien wel de bekendste trilogie die de filmwereld rijk is: The Lord of the Rings. Voor iedere filmliefhebber zijn dit films die je gezien moet hebben. Het tweede deel, The Lord of The Rings: The Two Towers, is maandag te zien op Net5. Je kunt de film ook streamen via onder meer Netflix en Prime Video.

Het verhaal
Het reisgenootschap uit het eerste deel is uit elkaar gevallen na de dood van Boromir. De hobbits Frodo en Sam wacht de onmogelijke taak onbeschermd naar Mordor te komen. Naarmate zij dichter bij de Doemberg komen, waar de Ring ooit werd gesmeed, wordt de reis zwaarder en de Ring voor Frodo steeds moeilijker te weerstaan. Samen met de hulp van de minst waarschijnlijke persoon gaan zij de strijd aan met de duistere heer Sauron, die een zeer kwaadaardig verbond heeft gesloten met de tovenaar Saruman.

Special effects
Na het grote succes van The Fellowship of the Ring (zowel in centen als in prijzen), kon de tweede film niet uitblijven. Ook in The Two Towers maakt regisseur Peter Jackson gebruik van de nieuwste special effects-technieken, die ook anno 2020 nog niet onderdoen aan de gemiddelde CGI-blockbuster. De sequel won twee Oscars en was de best verkopende film van het jaar 2002.

De film The Lord of The Rings: The Two Towers (2002) wordt beoordeeld met een 8,7 op IMDb en is op maandag 10 augustus om 20.30 uur te zien op Net5. Daarnaast is de film te streamen via onder meer Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantasyklassieker The Lord of the Rings: The Two Towers maandag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen