Vanavond op tv: Viroloog Jaap Goudsmit bij Zomergasten, halve finale We Want More

Vanavond op tv: Viroloog Jaap Goudsmit bij Zomergasten, halve finale We Want More
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 9 augustus

Kijktip :

Deze zondag is er opnieuw een bijzondere gast in het VPRO programma Zomergasten. Viroloog en epidomioloog Jaap Goudsmit zal vertellen over de coronacrisis en hoe alles op zijn plaats zal vallen. Daarnaast is ook de tweede halve finale van het zangprogramma We Want More te zien, Andere Tijden Sport en de psychologische thriller Vienna. Genoeg leuks om te zien vanavond dus! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 9 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zomergasten: Jaap Goudsmit

NPO 2
NPO 2
20:20 uur

Vanavond is viroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit te gast bij Janine Abbring in Zomergasten om te vertellen over zijn ideale televisieavond. Goudsmits thema voor de avond is overleven. Zijn overlevingsstrategie is er een van leren en nieuwsgierig zijn, maar het gaat ook over wat te doen om letterlijk te overleven. Een avond waarbij we in het hoofd van Nobelprijswinnaars kruipen en waarin we oorzaak en gevolg leren onderscheiden van toeval. Als je ergens middenin zit, lijkt het een chaos, maar naarmate de tijd verstrijkt, lijkt alles ordelijk op zijn plaats te vallen. Zo zal het ook gaan met de coronacrisis.


We Want More: laatste halve finale

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Vanavond is de laatste halve finale van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. Vanwege de Champions League op vrijdag zijn deze halve finale en de finale volgende week zondag om 20:30 uur op SBS6. In de halve finales jureren niet alleen André Hazes, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort, maar krijgen zij hulp van 25 professionals uit de muziekindustrie bij hun beoordeling. De deelnemers die bij de audities genoeg juryleden overtuigden, komen nog een keer langs om hun zangkunsten te laten horen.


Start: Vienna Blood

BBC First
BBC First
21:00 uur

Vanaf vanavond zendt BBC First de Brits-Oostenrijkse psychologische thriller Vienna Blood elke zondag om 21:00 uur uit op de Nederlandse serie-zender. Beginnend arts Max Liebermann, zoon van een vermogend Joodse zakenman, doet als student van Sigmund Freud onderzoek naar het nieuwe vak psychotherapie - tot grote afschuw van zijn hoogleraar. In een poging de criminele geest beter te begrijpen, krijgt hij toestemming in het spoor van inspecteur Oskar Rheinhardt mee te werken aan het onderzoek naar een reeks schokkende moorden rond de grand cafés en operahuizen in het Wenen van 1900.


Nieuw: Legends Of The Lost With Megan Fox

Discovery
Discovery
21:30 uur

Actrice Megan Fox onderzoekt in dit nieuwe programma de bovennatuurlijke krachten van een van de meest mysterieuze monumenten ter wereld. Legends Of The Lost With Megan Fox is vanaf vanavond elke zondag om 21:30 uur te zien op Discovery.


Andere Tijden Sport: Ernst Happel

NPO 1
NPO 1
22:40 uur

Vanavond in Andere Tijden Sport een portret van voetbaltrainer Ernst Happel, vol uniek beeldmateriaal. "Kein Geloel, Fussbal Spielen." Met die zin is voetbaltrainer Ernst Happel in Nederland beroemd geworden. Een verhaal puur opgebouwd uit archiefmateriaal, beelden en geluid van de altijd als zeer zwijgzaam bekendstaande Happel. Met veel in Nederland nog nooit vertoonde beelden en interviews over zijn unieke kijk op het voetbal, zijn relatie met de pers, hoe je vedetten kunt motiveren en Happels kijk op de dood.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Viroloog Jaap Goudsmit bij Zomergasten, halve finale We Want More of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen