Net5 zendt nieuwe seizoenen My Kitchen Rules en Masterchef Australië uit

Net5 zendt nieuwe seizoenen My Kitchen Rules en Masterchef Australië uit
Vanaf maandag 31 augustus

Nieuws :

Ook dit najaar zendt Net5 nieuwe seizoenen uit van de populaire kookprogramma's My Kitchen Rules en MasterChef Australië. Vanaf maandag 31 augustus zijn om 18.30 uur seizoen 11 van My Kitchen Rules en om 19.30 uur seizoen 12 van Masterchef Australië dagelijks te zien.

My Kitchen Rules
Ook in het nieuwe seizoen van My Kitchen Rules strijden tien teams van twee personen tegen elkaar waarbij ze hun huis transformeren tot een restaurant voor één avond. Echter, dit keer gaat het om vijf voormalige My Kitchen Rules winnaars en vijf nieuwe teams De uiteindelijke winnaars gaan dit seizoen niet door naar de My Kitchen Rules keuken, maar naar de keuken van een restaurant in Sydney waar zij een viergangen menu moeten bereiden. Dit alles onder leiding van chefs Pete Evans, Manu Feildel en Colin Fassnidge.

Masterchef Australië
Masterchef Australië heeft dit jaar een nieuwe jury die bestaat uit Melissa Leong, Jock Zonfrillo en Andy Allen en maar liefst 24 populaire oud kandidaten. Nog nooit lag het niveau vanaf het begin zo hoog en nog nooit was MasterChef Australië zo spectaculair. Daarnaast brengt wereldster Katy Perry een verrassingsbezoek aan de studio als gast jurylid. Haar nummer Hot 'N Cold is het themasong van de show en krijgt nu wel een heel letterlijke betekenis wanneer een van de kandidaten een behoorlijk pittig gerecht voor haar kookt. Wie van de 24 kandidaten mag zich alsnog laten bekronen tot MasterChef Australië?

My Kitchen Rules is vanaf maandag 31 augustus elke werkdag om 18.30 uur te zien op Net5 en direct daarna terug te kijken op Gids.tv en KIJK.nl. Masterchef Australië is vanaf diezelfde maandag elke werkdag om 19.30 uur te zien op Net5 en direct daarna terug te kijken op Gids.tv en KIJK.nl.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Net5 zendt nieuwe seizoenen My Kitchen Rules en Masterchef Australië uit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen