Nieuw programma Doe Alsof Je Thuis Bent vanaf 17 augustus op NPO 3

Nieuw programma Doe Alsof Je Thuis Bent vanaf 17 augustus op NPO 3
Ultieme vakantieserie voor thuisblijvers

Nieuws :

Eilandhoppen in Azië, lekker tapas eten aan de Costa del Sol, of genieten van een espresso in Florence: door de coronacrisis is zo'n vakantie dit jaar niet gemakkelijk. Daarom ontdekken we deze zomer wat er te beleven is in eigen land! Vanaf maandag 17 augustus zendt KRO-NCRV twee weken Doe alsof je thuis bent uit, waarin verschillende gezinnen vier dagen op vakantie gaan, in het huis van een ander.

De deelnemende huishoudens wisselen met een ander gezin van woning en zullen ook elkaars regels, gewoontes en dagelijkse klusjes overnemen. Dat er in Nederland veel te beleven is, blijkt uit de plekken waar de gezinnen terechtkomen. Zo verblijft de Hillegomse familie een week in een boshut waar ze zich zelfvoorzienend moeten redden, terwijl de vrijgevochten bootbewoners Premala en Daina een week meedraaien in het burgerbestaan in vissersdorp Marken.

Na vier dagen vakantie te vieren in het huis van het andere gezin blikken de kandidaten terug op hun belevenissen. Hoe hebben zij dit avontuur ervaren?

Doe alsof je thuis bent is vanaf maandag 17 augustus elke werkdag om 19:25 uur op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen van Doe alsof je thuis bent terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Doe Alsof Je Thuis Bent vanaf 17 augustus op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen