Wende Snijders maakt alternatieve show Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop

Wende Snijders maakt alternatieve show Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop
Uitmarkt gaat dit jaar niet door

Nieuws :

Helaas kan de Uitmarkt in 2020 niet doorgaan, maar met Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop presenteren de NTR, Wende Snijders en de Uitmarkt op NPO 2 een opwindend alternatief voor de jaarlijkse opening van het culturele seizoen. Op 29 augustus is de show te zien op NPO 2.

Wende's Kaleidoscoop is een vijfenzeventig minuten lange ontdekkingsreis langs parels van muziek, theater en dans. Wende biedt artiesten en publiek, nu theaters en concertzalen gesloten zijn, toch een uitdagend podium. Ze tovert bands, dansers, koren, schrijvers en acteurs op het toneel van Koninklijk Theater Carré en creëert een magische plek waar koorzang, moderne dans, hiphop, soul en elektronica elkaar ontmoeten.

Douwe Bob
Douwe Bob, Eefje de Visser, Nederlands Dans Theater, Claron McFadden, Cello Octet Amsterdam, Naaz, Torre Florim (De Staat) en velen anderen zullen hun opwachting maken. n aanloop naar de tv-uitzending op 29 augustus worden de namen van de andere artiesten bekend gemaakt. Theaterregie is in handen van Wende en Michiel van Erp.

Cultureel feest
Een cultureel feest, zorgvuldig samengesteld door één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland: Wende! Ze brengt kunstenaars uit alle werelden en genres bij elkaar en laat ze elkaar uitdagen, inspireren en op elkaar reageren. Het resultaat is een meeslepende, grensverleggende tv-show opgenomen in Koninklijk Theater Carré, waar Wende huiskunstenaar is.

Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop is op zaterdag 29 augustus om 23.15 uur te zien op NPO 2.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wende Snijders maakt alternatieve show Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier