Natasja Froger maakt tweede seizoen Voor Hetzelfde Geld

Natasja Froger maakt tweede seizoen Voor Hetzelfde Geld
Vanaf maandag 17 augustus op RTL 4

Nieuws :

Na het succesvolle eerste seizoen is Natasja Froger vanaf 17 augustus terug met een nieuw seizoen Voor Hetzelfde Geld. Ook in het tweede seizoen begeleidt zij mensen die het verlaten van de stad serieus overwegen, maar voor wie de stap nog net even te groot is.

Met de krapte op de huizenmarkt en de heroverweging van de woonwensen, de lockdown en de 1,5e meter maatschappij lonkt een woning buiten de Randstad meer dan ooit: Is een tuin nu juist niet wenselijk? Of een groter huis, met wat meer ruimte of een aparte werkkamer?

Buiten de stad
In Voor Hetzelfde Geld neemt Natasja de stellen op bezichtiging mee langs de mooiste huizen, binnen hun budget, maar buiten de stad. Ze worden geblinddoekt, zodat ze geen idee hebben waar ze zich bevinden. In één dag krijgen zij drie woningen door het hele land voorgeschoteld, die makelaar Debbie Mels voor hen heeft gevonden.

Proefwonen
Na de bezichtiging van de drie huizen mogen ze er één kiezen waarin zij een week lang mogen proefwonen. Tijdens het proef-wonen kunnen de stellen kennis maken met het nieuwe dorp, de omgeving en de mensen die er wonen. Aan het einde van de proefweek valt de beslissing: willen zij terug naar de grote stad naar hun vertrouwde woning óf hebben zij hun droomhuis gevonden voor hetzelfde geld?

Voor Hetzelfde Geld is vanaf maandag 17 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Voor Hetzelfde Geld terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Natasja Froger maakt tweede seizoen Voor Hetzelfde Geld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen