Komende vrijdag Nationale Actiedag voor slachtoffers explosie Beiroet

Komende vrijdag Nationale Actiedag voor slachtoffers explosie Beiroet
Giro 555 is alweer open

Nieuws :

Vrijdag 15 augustus is er een Nationale Actiedag voor de slachtoffers van de explosie in Beiroet. De Samenwerkende Hulporganisaties en Giro 555 vragen de hele dag steun voor de hulpverlening aan de slachtoffers van de explosie in de Libanese hoofdstad. NPO, RTL, Talpa Network en Facebook ondersteunen de actiedag.

In Hilversum wordt een klein actiecentrum ingericht. Via een livestream kunnen mensen volgen wat in het actiecentrum gebeurt. Ook over de tussenstanden en de eindstand wordt vanuit het actiecentrum gecommuniceerd. Het centrum is niet toegankelijk voor het publiek.

Weten wanneer je de Nationale Actiedag op tv en online kunt zien? Houd de komende dagen Gids.tv in de gaten!

Grote betrokkenheid
"We zijn beperkt in de mogelijkheden, maar we gaan er toch een hele mooie dag van maken en verwachten grote betrokkenheid van het Nederlands publiek", zegt Garance Reus, voorzitter van de actie. "Voor onze hulpverlening in Beiroet, maar vooral voor de slachtoffers, is de steun vanuit Nederland heel erg belangrijk."

De Nationale Actiedag is op vrijdag 15 augustus op verschillende momenten op tv te zien. Daarnaast komt er een livestream, die je dan ook op Gids.tv kunt vinden.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Komende vrijdag Nationale Actiedag voor slachtoffers explosie Beiroet of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen