Vanavond op tv: Wolverhampton Wanderers - Sevilla & De Windsors

Vanavond op tv: Wolverhampton Wanderers - Sevilla & De Windsors
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 11 augustus

Kijktip :

Voetballiefhebbers kunnen vanavond gaan genieten van het treffen tussen Wolverhampton Wanderers en Sevilla in de Europa League. In De Windsors ligt de nadruk op prins Charles en op TLC start een nieuw seizoen van Say Yes to the Dress Benelux. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 11 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Thriller: The Negotiator

Veronica
20:30 uur

De thriller The Negotiator, met Samuel L. Jackson en Kevin Spacey, is dinsdagavond opnieuw te zien op tv, bij Veronica.

Verhaal
Na een zoveelste opdracht succesvol te hebben afgerond, wordt politieonderhandelaar Danny Roman door iedereen op handen gedragen. Die avond vertelt zijn partner hem dat hij bewijzen heeft van fraude in het politiedepartement. Als later diezelfde partner blijkt te zijn vermoord, wordt de geprezen politieman beschuldigd van deze misdaad. Danny eist dan van hun chef de volledige waarheid. Het gesprek loopt echter uit de hand en Danny gijzelt zijn chef en drie andere aanwezigen. Omdat hij als geen ander weet hoe de politie dergelijke situaties aanpakt, vraagt hij de hulp van een buitenstaander: onderhandelaar Chris Sabian. Danny's partner vertelt hem dat hij bewijzen heeft van fraude bij de politie. Als zijn partner wordt vermoord, wordt Danny hiervan beschuldigd. Danny besluit het heft in eigen handen te nemen.

Terug: Say Yes to the Dress Benelux

TLC
20:30 uur

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Say Yes to the Dress Benelux van start. Fred van Leer en de stylisten van Koonings The Wedding Place helpen opnieuw bruiden-in-spe om hun perfecte trouwjurk te vinden. Elke dinsdag om 20:30 uur op TLC.

Sexy jurk
Dit seizoen onder anderen een bruid die binnen haar budget móet blijven, een bruid waarvan de moeder haar mening niet onder stoelen of banken schuift en een bruid die een prinsessenjurk of een extra sexy jurk zoekt.

'Extra goed'
Zoals Fred van Leer zegt: "Er is een jurk voor iedereen en het is onze taak om die te vinden voor elke bruid." Over het nieuwe seizoen zegt hij: "Het voelt dit jaar extra goed dat we deze serie weer hebben mogen maken. In de huidige realiteit is zoveel anders, maar wij zijn lekker gebleven!"

Live: Wolverhampton Wanderers - Sevilla

RTL 7
20:54 uur

Op dinsdag 11 augustus spelen Wolverhampton Wanderers en Sevilla in de kwartfinale van de Europa League. RTL 7 en FOX Sports 2 & 4 doen om 21.00 uur live verslag op tv.

Neutraal terrein
Alle kwartfinales zijn enkele duels op neutraal terrein, in Duitsland, omdat het toernooi deze zomer in verkorte tijd wordt uitgespeeld. De Wolves behaalden de kwartfinale na het uitschakelen van Olympiakos. Sevilla was te sterk voor Roma.

Slot: Down the Road

NPO 3
21:20 uur

In de laatste aflevering van Down the Road doet de groep nog één bijzondere activiteit en blikt iedereen terug op de hoogtepunten van de reis.

Ballonvaart
Presentator Dieter Coppens is bijna aan het eind van de reis met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down. Samen beleeft de groep nog één onvergetelijke activiteit: een ballonvaart boven de prachtige Zuid-Afrikaanse natuur.

Herenigd
Daarna blikt iedereen terug op de hoogtepunten van de reis en is het tijd om terug naar huis te vliegen en om herenigd te worden met de familie.

Waar is de Mol?: Patrick & Rossana Kluivert

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op pad met oud-voetballegende Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana.

Spanje
Door zijn baan bij FC Barcelona kan Patrick onmogelijk een week ver van huis, dus ontdekken ze hun thuisland Spanje. Dat blijkt geen overbodige luxe, want ondanks dat Patrick al jaren in Barcelona woont, heeft hij nog bijna niets van de stad gezien.

Ziekte
Op reis vertelt het stel over hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en hoe de ziekte van Rossana Patrick heeft veranderd. Ook vindt Rossana dat Patrick iets meer waardering verdient in Nederland en vertelt daar openhartig over.

Camp Nou
Johnny krijgt een uniek kijkje in Camp Nou, waar de turbulente voetbalcarrière van Patrick aan bod komt.

De Windsors: keuze van prins Charles

NPO 2
22:05 uur

Deze aflevering van de documentaireserie 'De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis' gaat over prins Charles en zijn keuze tussen liefde en plicht.

Zware last
Prins Charles is eerste in de lijn van troonopvolging. Er rust een zware last op zijn schouders, want hij moet trouwen en zorgen voor een erfgenaam van de Windsor-dynastie.

Camilla
Hij is al een tijd verliefd op Camilla Parker Bowles, maar zijn familie laat Charles niet met haar trouwen. Het moet de bleue Diana Spencer worden. Gaat hij voor liefde of plicht?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV